Salsa Roja

Salsa Roja
Przepis Salsa Rojan jest gotowy w około 22 minuty i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 45 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 15. Jeśli masz sól, cebulę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Salsa Roja, Salsa Roja, oraz Salsa Roja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery z regałem piekarnika 5 cali od ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ułożyć czosnek, pomidory i cebulę, pokroić boki w dół, na przygotowanej blasze do pieczenia. Broil 5 minut lub aż skórki są czernione. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Wytrzyj chiles czystą wilgotną szmatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
4
Usunąć i wyrzucić nasiona i łodygi. Czosnek obieramy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
NasionaNasiona
5
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj chiles i gotować, obracając często, 2 protokół lub do zmroku i tosty. (Nie palić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
7
Przenieść chiles do miski; przykryć 1 szklanką wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Odstawić 20 minut lub aż zmiękną.
9
Przenieść chiles do robota kuchennego z łyżką szczelinową, rezerwując moczenie cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
10
Dodaj zarezerwowany czosnek, pomidory i cebulę. Pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
11
Dodaj sól, kminek i sok z limonki; pulsuj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KminekKminek
SólSól
12
W razie potrzeby dodaj zarezerwowany płyn do namaczania, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Kryj się i wyluzuj.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia34
Magazyn