Przepis na Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mało kto lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, fasolę, pomidory i chiles oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kurczak z południowo-zachodnią salsą, Południowo-zachodnie krewetki z salsą, oraz Południowo-Zachodnia Zupa Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.