Salsa Pomidorowo-Kaparowa
Przepis Salsa pomidorowo-Kaparowa może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i odebrać kapary, sól koszerna, oliwki i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia z salsą pomidorowo-Kaparową, Grillowana makrela z sycylijską Kaparowo-pomidorową salsą, oraz Zapiekane Przegrzebki Ze Świeżą Salsą Z Kaparów Pomidorowych.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pomidory, kapary, oliwki, cebula, sok z cytryny, skórka z cytryny, oliwa z oliwek, sól, i pieprz. Łyżka nad grillowanym mięsem, kurczakiem lub owocami morza.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."