Salsa pomidorowa pieczona II
Przepis pieczony pomidor Salsan II jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ta przystawka ma 28 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka pomidorów, czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Salsa Z Pieczonych Pomidorów (Salsan Asada), oraz Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową.
Instrukcje
Na średniej blasze do pieczenia ułóż pomidory, czosnek i cebulę.
Miejsce pod brojlerem. Sprawdzanie często, ciepła 15 minut, lub aż warzywa są zwęglone.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia około 10 minut.
Zwęglone warzywa umieścić w blenderze lub robocie kuchennym z wodą i zmiksować na gładką masę. Wymieszaj mielony czarny pieprz, ostry sos pieprzowy, sól i gorący sos chile. Przechowywać w lodówce mieszaninę do momentu podania.