Przepis Morelowy Salsan jest gotowy w około 2 godziny i 40 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis służy 5. 77 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz morelę, kolendrę, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Salsa morelowa i nektarynkowa, Salsa Jagodowo-Morelowa, oraz Kurczak Z Salsą Morelową.
Instrukcje
1
Wymieszać morele, szalotki, zielona papryka, czerwona papryka, ananas, pomidorki koktajlowe, pieprz habanero, czosnek, kolendra, kminek i sok z limonki razem w misce; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.