Salsa Mango Łosoś
Salsa z łososiem Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,82 zł za porcję. Mieszanka kolendry, czosnek, steki z łososia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Łosoś z salsą Mango, Grillowany łosoś z salsą Mango, oraz Grillowany łosoś z salsą Mango.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Wyłożyć patelnię brojlerów folią.
Steki z łososia Broil na przygotowanej patelni 12 minut, lub aż łatwo płatkowane widelcem.
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę do miękkości. Wymieszaj czosnek, pomidory i kolendrę. Gotować do ogrzania przez, 1 do 2 protokół, i zdjąć z ognia.
Podawać na stekach z łososia.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.