Przepis Libby ' s Black Bean Salsan jest gotowy w około 10 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 246 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz fasolę, olej roślinny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.