Salsa Kukurydziana Z Grilla

Salsa Kukurydziana Z Grilla
Przepis Grillowany Salsan kukurydziany jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz Anaheim chiles, sól koszerną, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz Po prostu Grillowany stek z grillowaną kukurydzą i salsą z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.Łuski kukurydzy i usunąć jedwab.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Posmaruj plastry kukurydzy i cebuli olejem.Grill kukurydza i cebula (dbając o utrzymanie rund nienaruszone) 4 do 6 cali od średnio gorącego ciepła 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Cebulę wyjąć z grilla, gdy są trochę zwęglone, ale nadal chrupiące; odstawić. Obróć kukurydzę. Przykryj grill o 15 minut dłużej, często obracając, aż będzie miękki i zwęglony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Wyjąć kukurydzę z grilla; ostudzić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
6
Odetnij kukurydzę z uszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
7
Cebulę pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Mieszamy kukurydzę, cebulę i pozostałe składniki. Odstawić na co najmniej 30 minut i do ponad nocy przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn