Salsa Kukurydziana Z Grilla

Przepis Grillowany Salsan kukurydziany jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz Anaheim chiles, sól koszerną, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz Po prostu Grillowany stek z grillowaną kukurydzą i salsą z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.Łuski kukurydzy i usunąć jedwab.
Posmaruj plastry kukurydzy i cebuli olejem.Grill kukurydza i cebula (dbając o utrzymanie rund nienaruszone) 4 do 6 cali od średnio gorącego ciepła 3 minut.
Cebulę wyjąć z grilla, gdy są trochę zwęglone, ale nadal chrupiące; odstawić. Obróć kukurydzę. Przykryj grill o 15 minut dłużej, często obracając, aż będzie miękki i zwęglony.
Wyjąć kukurydzę z grilla; ostudzić 20 minut.
Odetnij kukurydzę z uszu.
Mieszamy kukurydzę, cebulę i pozostałe składniki. Odstawić na co najmniej 30 minut i do ponad nocy przed podaniem.