Salsa Kukurydziana

Salsa Kukurydziana
Salsa kukurydziana może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 257 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz chiles, kukurydzę z kernela, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, oraz Salsa Kukurydziana.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać.
2
Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do ostygnięcia. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce do 3 tygodni.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn