Salsa Gazpacho może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 5 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz cebulę, pomidory, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony Halibut z salsą Gazpacho, Gazpacho z cukinii i mięty z salsą z rzodkiewki, oraz Grillowany koktajl krewetkowy z żółtą salsą Gazpacho dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.