Salsa Fresca
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Salsa Fresca może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Ten przepis służy 9. Mieszanka soli i pieprzu, kolendra, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, oraz Salsa Fresca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory opłukać i pokroić w około 1/4 cala kostkę. pomidory z sokami włożyć do miski. Opłucz i stem jalapeo; wstrząsnąć nasion i wyciąć żyły. Chili drobno posiekać.
Dodaj go do miski, wraz z cebulą, kolendra, i 3 łyżki soku z limonki. Delikatnie wymieszać, dodać więcej soku z limonki oraz sól i pieprz do smaku.