Salsa De Las Sirenas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 2,17 zł za porcję. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mango, sok z limonki, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.