Salsa Cruda

Salsa Cruda
Salsa Cruda może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 34 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką chili, zieloną cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Salsa Tomatilla [salsa Verde Cruda], Salsa Cruda, oraz Guacamole i Salsa Cruda Dog dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz, łodyżkę, nasiona i posiekaj chili. Pomidory opłukać, osuszyć i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2
W misce wymieszać chili, pomidory, cebulę, czosnek, kolendrę i chili serrano z solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn