Salsa Biscuit Chicken
Salsa Biscuit Chicken wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 886 kalorii, 52g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ciasto biszkoptowe, ser cheddar, salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Salsa Beef Biscuit Bake, Biszkopt Z Kurczaka, oraz Zapiekanka z kurczakiem i herbatnikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Doprowadzić rondel lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać piersi z kurczaka i gotować, aż łatwo rozdrobnione, o 20 protokół.
Podsmażyć cebulę w średnim rondlu do miękkości.
Zdjąć z ognia i wymieszać z salsą, a następnie wymieszać z serem do rozpuszczenia.
Dodać kurczaka i wszystko razem wymieszać.
Rozwałkować herbatniki pojedynczo, dodając do każdego z nich trochę mieszanki kurczaka; następnie zwinąć, zabezpieczyć wykałaczkami i umieścić na lekko nasmarowanym arkuszu ciastek.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 10 minut, lub aż ciastka będą złote i gorące.