Salsa Awokado-Pomarańcza
Awokado-Salsa pomarańczowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pomarańcze, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Salsa Awokado-Pomarańcza, Salsa pomarańczowa i awokado, oraz Salsa Avocado Orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obetnij końce pomarańczy, a następnie odetnij skórki i błony zewnętrzne i wyrzuć. Pokrój pomarańcze o grubości 1/2 cala, a następnie pokrój w kostkę, odrzucając nasiona.
Awokado, obrać i pokroić w kostkę; dodać do pomarańczy.
Dodaj ogórek, cebulę, sok z limonki i chipotle czysty i sól do smaku; delikatnie wymieszać.
Aby chipotle chile czysty, wir zawartość 7-uncji puszki chipotle chiles (w tym sos) w blenderze lub robota kuchennego, aż gładka.
Zeskrobać do plastikowego pojemnika i przechowywać hermetycznie w lodówce do 3 tygodni.
Informacje żywieniowe na 1/4 szklanki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!