Przepis arbuz Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ta przystawka ma 256 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę jalapeno, liście bazylii, pieprz i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Arbuzowa, Salsa Arbuzowa, oraz Salsa Arbuzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać skórkę z limonki, sok z limonki, cukier i 3/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.