Salsa żurawinowa pomarańczowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 169g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 873 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis serwuje 12 i kosztuje 10,12 zł za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, morele, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób polubiło ten utwór. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Salsa Żurawinowa, Pomarańczowa I Kolendrowa, Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, oraz Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć żurawinę i miód. Wymieszaj pomarańcze, cebulę, morele, kolendrę, jalapenos i sok z limonki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3 Paluszki Precelkowe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Służyć nad Turcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane