Salsa żurawinowa może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 3 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbek czosnku, pieprz jalapeno, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Salsa Żurawinowa, Salsa Żurawinowa, oraz Salsa Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Żurawinę moczyć w soku pomarańczowym w dużej misce 30 minut. Wymieszać z ogórkiem i pozostałymi składnikami. Kryj się i wyluzuj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.