Sake okoń morski w pergaminie

Sake okoń morski w pergaminie
Sake okoń morski w pergaminie jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 62g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, imbir, filet z okonia morskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sake Steamed Sea Bass, Sake - duszony okoń morski z imbirem i zieloną cebulą, oraz Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° blachą do pieczenia na Dolnym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać sake, sos sojowy, imbir i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
CukierCukier
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Jeśli filety rybne mają więcej niż 4 cale długości, złóż końce pod. Umieścić filet rybny na środku każdego kwadratu pergaminu i doprawić 1/4 łyżeczki soli (łącznie). Pracując z 1 porcją na raz, posyp rybę niektórymi szalotkami i łyżką trochę mieszanki sake na górze(przytrzymaj 2 rogi pergaminu, aby zapobiec spływaniu płynu). Zbierz boki pergaminu nad rybą, aby utworzyć torebkę, nie pozostawiając otworów i mocno związać sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Zielona CebulaZielona Cebula
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
SólSól
4
Piec na gorącej blachy do pieczenia, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
ryż biały na parze
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Biały GotowanyRyż Biały Gotowany
2
W porcji: kalorie 197, tłuszcz całkowity 3G (1G nasycony), Cholesterol 69mg, sód 464mg, węglowodany 3G, błonnik 0g, białko 32G
3
Dane Żywieniowe
4
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn