Sake i syrop brzozowy-pieczona Sablefish ze świeżym groszkiem i Chard

Sake i syrop brzozowy-pieczona Sablefish ze świeżym groszkiem i Chard
Sake i syrop brzozowy-pieczona Sablefish ze świeżym groszkiem i Chard jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Na 11,47 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tęczy szwajcarski chard, cebula, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki z łososia z syropem z brzozy rozmarynowej, Syrop brzozowy i sos sojowy-Glazurowana pieczona kaczka, oraz Pan-Pieczony Klon Pomarańczowy Sablefish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marynuj ryby przed wyjściem z domu: w małym garnku połącz tamari, syrop brzozowy, chile, imbir, zmiażdżony czosnek, 2 gałązki tymianku, sake kasu lub miso i 2/3 szklanki wody (1/3 szklanki, jeśli używasz miso). Doprowadzić do duszenia i gotować, ubijając od czasu do czasu, 5 minut (lub, dla miso, po prostu doprowadzić do duszenia, a następnie zdjąć z ognia bez dalszego gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
TamariTamari
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Ochłoń.
3
Wlać do 1 gal. zamykana plastikowa torba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać rybę, zamknąć i zamrozić do uzyskania stałej masy, co najmniej 6 godzin. Spakuj się do lodówki na podróż.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozmrozić ryby w workach w misce z zimną wodą na kilka godzin przed gotowaniem (lub pozostawić do rozmrożenia w chłodniejszej nocy).
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Zdjąć z marynaty i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
7
Rozgrzać grill węglowy do średniej wysokości (45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
lub skonfigurować piec obozowy i używać średnio wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Podgrzać 2 łyżki. masło na dużej ciężkiej patelni lub 2 mniejszych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj ryby i smażyć, obracając raz, aż ostre krawędzie i nieprzezroczyste w centrum, 10 do 15 protokół. Odstawić patelnię, przykrytą i owiniętą ręcznikiem, aby utrzymać ciepło. Jeśli używasz węgla drzewnego, dodaj 10 do 12 brykietów do ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Roztopić 2 łyżki. masło w średnim rondlu, dodać cebulę i liście tymianku i gotować, często mieszając, aż cebula zacznie mięknąć, 3 do 5 minut. Wymieszać mielonego czosnku, 1/4 szklanki wody, groch, i żeberka chard i łodygi i gotować, pokryte i mieszając często, do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać w liściach chard; gotować, przykryte, aż zwiędną, o 2 protokół więcej. Wymieszać pozostałe 1 łyżkę. masło do warzyw i podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
* Zamów syrop brzozowy przez brzozową fabrykę Kahiltna (alaskabirchsyrup.com). Znajdź sake kasu na Japońskich rynkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn