Sajgonki Z Kurczakiem

Sajgonki Z Kurczakiem
Sajgonki z kurczakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 67 centów za porcję. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Jeśli masz olej, cebula, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 31%. Spróbuj Sajgonki Z Kurczakiem, Sajgonki Z Kurczakiem, oraz Sajgonki Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym, ciężkim rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W średniej misce, wymieszać kurczaka, cebula, kapusta, marchew, SOS barbeque, ostry sos pieprzowy, sos sojowy i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieść około 1 łyżkę mieszanki kurczaka na środku sajgonki. Zwilż palce wodą i zwilż krawędzie owijek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako DodatekOliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Obróć nadzienie. Naciśnij szwy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
W małych partiach, głęboko smażyć sajgonki 3 do 5 minut, lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn