Sajgonki z kurczakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 67 centów za porcję. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Jeśli masz olej, cebula, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 31%. Spróbuj Sajgonki Z Kurczakiem, Sajgonki Z Kurczakiem, oraz Sajgonki Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym, ciężkim rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W średniej misce, wymieszać kurczaka, cebula, kapusta, marchew, SOS barbeque, ostry sos pieprzowy, sos sojowy i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść około 1 łyżkę mieszanki kurczaka na środku sajgonki. Zwilż palce wodą i zwilż krawędzie owijek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Obróć nadzienie. Naciśnij szwy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
W małych partiach, głęboko smażyć sajgonki 3 do 5 minut, lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym