Sajgonki Natto

Sajgonki Natto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać natto sajgonki spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, zieloną cebulę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Natto Soba, {wiosna} sajgonki, oraz Sajgonki.

Instrukcje

1
Wymieszać natto z wodorostów i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
2
Dodaj Pakiety sosu sojowego i musztardy, które pochodzą z natto, lub użyć przypraw wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Przygotuj stos rozmrożonych sajgonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako DodatekOliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
4
Mieszankę natto rozwałkować w sajgonki, zamykając rolki odrobiną zawiesiny skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
W woku rozgrzać olej do temperatury 350 ° F. głęboko sajgonki, aż skorupy będą złotobrązowe, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn