Sajgonki Natto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać natto sajgonki spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, zieloną cebulę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Natto Soba, {wiosna} sajgonki, oraz Sajgonki.
Instrukcje
Wymieszać natto z wodorostów i szalotki.
Dodaj Pakiety sosu sojowego i musztardy, które pochodzą z natto, lub użyć przypraw wymienionych powyżej.
Przygotuj stos rozmrożonych sajgonek.
Mieszankę natto rozwałkować w sajgonki, zamykając rolki odrobiną zawiesiny skrobi kukurydzianej.
W woku rozgrzać olej do temperatury 350 ° F. głęboko sajgonki, aż skorupy będą złotobrązowe, około 2 minut na stronę.