Sajgonki krabowo-wieprzowe

Sajgonki krabowo-wieprzowe
Przepis na sajgonki Krabowo-wieprzowe jest gotowy w około 25 godzin i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na 1,51 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Mieszanka mielonej tłustej wieprzowiny, jajko, Wietnamskie kliny z papieru ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sajgonki z krabem, Sajgonki Krabowe, oraz Pieczone sajgonki z krabem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby przykryć gorącą wodą o 1 cal w misce i moczyć 20 minut (grzyby będą się rozszerzać).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić na drobnoziarnistym sitku i dokładnie spłukać, a następnie ponownie odcedzić. Odciąć i wyrzucić twarde części z grzybów, a następnie drobno posiekać. (Powinieneś mieć około 3 łyżki stołowe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wymieszać razem grzyby, wieprzowina, mięso krabowe, ubite całe jajko, kolendra, imbir, szalotka, czosnek, i sól w misce, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
CrabmeatCrabmeat
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ułóż tacę papierem woskowym. Nałóż podwójną grubość ręczników papierowych na powierzchnię roboczą i napełnij płytką patelnię ciepłą wodą. Odrzuć wszelkie kliny z papieru ryżowego z otworami. Moczyć 1 klin w ciepłej wodzie, aż będzie giętki, 30 sekund do 1 minuty, a następnie ostrożnie przenieść do ręczników papierowych, układając go z zakrzywioną stroną klina najbliżej Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Umieść 1 łyżkę nadzienia w środku zakrzywionego boku około 1/2 cala od krawędzi i wypełnij kształt poziomo w 2 3/4-calowy dziennik. Wchodzisz w lewo i w prawo rogi klina nad wypełnieniem, nakładając się lekko i wyrównując dolne krawędzie. (Klin będzie przypominał otwartą kopertę.)
6
Nałóż górny róg żółtkiem, a następnie mocno zwiń klin od siebie, upewniając się, że końce pozostają schowane w środku. (Pamiętaj, aby zwinąć kliny szczelnie lub kieszenie powietrzne zapobiegną równomiernemu brązowieniu rolek podczas smażenia.) Umieścić rolkę, szew stronie w dół, na tacy i luźno przykryć folią. Zrób więcej rolek w ten sam sposób, przenosząc do tacy i układając 1/2 cala od siebie. Pozostaw luźno przykryte, aż będą gotowe do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Podgrzać około 1 cala oleju w garnku 5-do 6-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zarejestruje 185° na termometrze. Smażyć bułki w partiach po 5 lub 6, zachowując rolki od siebie podczas pierwszej minuty smażenia, aby zapobiec przyklejaniu i mieszaniu od czasu do czasu, aż staną się złote i ugotowane przez, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Przenieść jako smażone łyżką szczelinową do ręczników papierowych do odsączenia. (Powrót oleju do 365°f między partiami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
9
* Spotykane na rynkach azjatyckich i adrianascaravan.com.
1
Rolki można składać (ale nie smażyć) 1 miesiąc wcześniej i zamrażać na tacy w 1 warstwie, w odległości 1/2 cala, około 2 godzin, a następnie przenosić do hermetycznego pojemnika lub szczelnej plastikowej torby i przechowywać zamrożone. Rozmrozić w lodówce, odsłonięty, w 1 warstwie, 1/2 cala od siebie, a następnie osuszyć przed smażeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn