Sajgonki Bananowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bananowe sajgonki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sajgonki, brązowy cukier, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Bananan i sajgonki m&m ' s, Sajgonki Bananowe, oraz Cheesy turon (bananowe sajgonki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej olej w frytkownicy lub dużej żeliwnej patelni do 375 stopni F (190 stopni C).
Banany obrać i pokroić na pół wzdłuż, a następnie poprzecznie na czwarte części.
Umieść jeden kawałek banana po przekątnej w narożniku sajgonki i posyp brązowym cukrem do smaku.
Tocz od rogu do środka, a następnie złóż górne i dolne rogi i kontynuuj toczenie. Zanurz palec w wodzie i szczotkuj ostatnią krawędź, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi kawałkami banana.
Smażyć kilka bułek bananowych na raz na gorącym oleju, aż równomiernie rumiane.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Podawać na ciepło lub na zimno.