Sajgonki Bananowe

Sajgonki Bananowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bananowe sajgonki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sajgonki, brązowy cukier, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Bananan i sajgonki m&m ' s, Sajgonki Bananowe, oraz Cheesy turon (bananowe sajgonki) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w frytkownicy lub dużej żeliwnej patelni do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Banany obrać i pokroić na pół wzdłuż, a następnie poprzecznie na czwarte części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
3
Umieść jeden kawałek banana po przekątnej w narożniku sajgonki i posyp brązowym cukrem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
4
Tocz od rogu do środka, a następnie złóż górne i dolne rogi i kontynuuj toczenie. Zanurz palec w wodzie i szczotkuj ostatnią krawędź, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi kawałkami banana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Smażyć kilka bułek bananowych na raz na gorącym oleju, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn