Sajgonki
Sajgonki to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 14 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sos słodko-kwaśny, kasztany wodne, mieszankę colesław i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; dobrze spuścić. Wymieszać w mieszance coleslaw, kasztany wodne, cebula, sos sojowy, czosnek w proszku, imbir, sól i pieprz.
Saute aż kapusta jest chrupiąca-delikatna.
Umieść opakowanie z jajkiem jednym punktem w kierunku siebie.
Miejsce około 1/4 szklanki mieszanki kiełbasy w centrum. Fold dolnym rogu nad wypełnieniem; fold boki w kierunku środka nad wypełnieniem.
Obróć się w kierunku pozostałego punktu. Zwilżyć górny róg z ubitym jajkiem; naciśnij, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć sajgonki, kilka na raz, przez 1-2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem słodko-kwaśnym.