Sable Orzechowe
Ten przepis służy 30. Jeśli 16 centów za porcję spada w budżecie, orzech Sables może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, cukru, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Rosewater Sablés, Kokos Sablés, oraz Sobole Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, orzechy włoskie, proszek do pieczenia i 1/8 łyżeczki soli wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło, cukier puder, i wanilia w dużej misce, aż puszyste. Ubić w żółtku.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać aż do wymieszania. Kształt ciasta w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby się zwijać, około 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala. Za pomocą różnych noży, wyciąć ciasteczka.
Przenieś pliki cookie do przygotowanych arkuszy. Zbierz resztki ciasta i powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte.
Ciasteczka posypać cukrem surowym, lekko naciskając, aby przylegały.
Piec sablés do jasnego złota, około 20 minut. Schłodzić na prześcieradle 5 minut.
Przenieść do stojaków i całkowicie schłodzić. (Można dokonać 4 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)
* Zwany także cukrem turbinado lub demerara; dostępny w większości supermarketów i sklepów z naturalną żywnością.