Sałatka ziemniaczana z boczkiem
Sałatka ziemniaczana z boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 795 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, szczypiorek, boczek z płyty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka ziemniaczana z boczkiem + boczek-Dijon Vinaigrette, Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem, oraz Sałatka ziemniaczana z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Młode ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, 12 do 15 minut; odcedzić.
Tymczasem, na średniej patelni, gotować boczek, mieszając od czasu do czasu, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ostry, o 4 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ziemniaki obrać, gdy tylko będą na tyle chłodne, że będą w stanie obsłużyć. W misce, wrzucić ziemniaki z bulionu, szalotki, octu i musztardy i odstawić na 1 godzinę, rzucając od czasu do czasu.
Dodać boczek i oliwę z oliwek, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Udekorować szczypiorkiem i podawać w temperaturze pokojowej.