Sałatka ziemniaczana na gorąco z fasolką szparagową

Sałatka ziemniaczana na gorąco z fasolką szparagową
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Gorący boczek Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, miód, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Pesto Z Zieloną Fasolką, Sałatka Ziemniaczana Z Fasolką Szparagową I Ricottą, oraz Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i Pesto.

Instrukcje

1
Doprowadzić ziemniaki i wodę na pokrycie do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, i gotować 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Drenaż.
3
Tymczasem gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aby przykryć w średnim rondlu 3 do 4 minut lub do chrupiącej-miękkiej. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
W średniej misce ubić ocet i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać mieszaninę octu na ziemniaki. Tuż przed podaniem dodać fasolkę szparagową, koperek i pietruszkę i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
KoperKoper
7
Posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
8
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn