Sałatka ziemniaczana na gorąco z fasolką szparagową
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Gorący boczek Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, miód, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Pesto Z Zieloną Fasolką, Sałatka Ziemniaczana Z Fasolką Szparagową I Ricottą, oraz Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i Pesto.
Instrukcje
Doprowadzić ziemniaki i wodę na pokrycie do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, i gotować 20 minut lub do miękkości.
Tymczasem gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, aby przykryć w średnim rondlu 3 do 4 minut lub do chrupiącej-miękkiej. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
W średniej misce ubić ocet i kolejne 5 składników.
Dodać olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.
Wlać mieszaninę octu na ziemniaki. Tuż przed podaniem dodać fasolkę szparagową, koperek i pietruszkę i delikatnie wymieszać.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.