Sałatka szpinakowa szefa kuchni może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 208 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za $2.13 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Młody szpinak, musztardę dijon, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać maślankę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Maślane jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wyścig szefa kuchni: poznaj Szefa Kuchni Robina, ona nie jest Południowym dzwonkiem, Wyścig Szefa Kuchni: Poznaj Stana, Perkusista, Który Został Szefem Kuchni, oraz Iron Chef Chinese-Chef Chen ' S Mapo Tofu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce połącz cebulę, ocet i cukier; odstawić na 15 minut. Na półmisku ułóż szpinak, pomidory, kukurydzę, szynkę, indyka i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny