Sałatka ze szpinakiem i fetą Quinoa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szpinak i Feta Quinoa Sałatka spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bulion warzywny, quinoa, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przepis ten zachwycił 4179 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Ze Szpinakiem I Komosą Ryżową Z Fetanem I Koperkiem, Quiche ze szpinakiem i fetą ze skórką z komosy ryżowej, oraz Quiche feta szpinakowa z quinoa Crust.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie.
Dodać komosę ryżową, bulion warzywny, pietruszkę, koperek i doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, o 20 protokół.
Zdjąć z ognia i uderzyć go z sokiem z cytryny splash i wymieszać w feta.