Sałatka ze szparagów i fasoli Garbanzo

Sałatka ze szparagów i fasoli Garbanzo
Sałatka ze szparagów i fasoli Garbanzo jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, ser monterey jack, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli Garbanzo, Sałatka Z Fasoli Garbanzo, oraz Sałatka Z Fasoli Garbanzo.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szparagi; gotować 3 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Odcedzić; szparagi natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie. Całkowicie schłodzić; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić lekko.
6
Podawać natychmiast. Lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn