Sałatka ze stekiem po południowo-zachodniemu to przepis bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny, składający się z 4 porcji. Jedna porcja zawiera 140 kalorii , 13 g białka i 6 g tłuszczu . Za 1,91 dolara za porcję , ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu po wodę, cebulę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Świetnie sprawdzi się jako danie główne. Od przygotowania do podania na talerzu, przepis zajmuje około 15 minut . Jest sponsorowany przez Taste of Home. Idealna na Walentynki . Biorąc to wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 76% . To solidna ocena. Podobne przepisy to kanapki Frittata "Brinner" w stylu południowo-zachodnim , sajgonki po południowo-zachodniemu z pesto z kolendry i limonki oraz crostini po południowo-zachodniemu .
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj trzepaczką pierwsze pięć składników; odstaw. W dużej misce połącz sałatę, cebulę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Skropić dressingiem i wymieszać. Rozlać na cztery talerze.
3
Jeśli chcesz, podgrzej stek i połóż go na sałatce.