Sałatka ze świeżych owoców z kremem cytrynowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Świeża sałatka owocowa z kremem cytrynowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.23 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, kantalupa, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże owoce z kremem cytrynowo-miętowym, Angel Food ciasto z cytrynowo-imbirowym kremem Mascarpone i świeżymi owocami, oraz Sałatka owocowa z cytrynowo-kokosową bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Połączyć kantalupę i następne 4 składniki w dużej misce, rzucając dobrze połączyć. Sałatkę owocową podzielić równomiernie na 5 misek do serwowania; łyżkę śmietany cytrynowej równomiernie na każdej porcji.