Sałatka ze świeżych owoców z kremem cytrynowym

Sałatka ze świeżych owoców z kremem cytrynowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Świeża sałatka owocowa z kremem cytrynowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.23 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, kantalupa, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże owoce z kremem cytrynowo-miętowym, Angel Food ciasto z cytrynowo-imbirowym kremem Mascarpone i świeżymi owocami, oraz Sałatka owocowa z cytrynowo-kokosową bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połączyć kantalupę i następne 4 składniki w dużej misce, rzucając dobrze połączyć. Sałatkę owocową podzielić równomiernie na 5 misek do serwowania; łyżkę śmietany cytrynowej równomiernie na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia24
Magazyn