Sałatka z zielonych fasolek i żółtych pomidorów

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z zielonych fasoli i żółtych pomidorów może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 61 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, soli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z zielonej i żółtej fasoli z grubym sosem pomidorowym i serem Feta, oraz Sałatka z zielonej i żółtej fasoli.
Instrukcje
Fasolka szparagowa na parze, pokryta, 3 minuty lub do miękkości. Spłukać wodą; odcedzić.
Połącz fasolę, pomidorowe kliny i cebulę w misce.
Ocet i kolejne 5 składników połączyć w misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę fasoli; wrzucić.
Podawać w temperaturze pokojowej.