Sałatka z zielonej fasoli z oliwkami, orzechami włoskimi i sosem z czerwonej papryki

Sałatka z zielonej fasoli z oliwkami, orzechami włoskimi i sosem z czerwonej papryki
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z zielonej fasoli z oliwkami, orzechami włoskimi i sosem z czerwonej papryki może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.22 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, butelkowana palona papryka, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, Sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i orzechami włoskimi, oraz Zimowa sałatka Zielona z orzechami włoskimi, jabłkami i sosem Parmezanowo-anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ocet i cukier wymieszać na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia; dodać cebulę, podrzucając do herbu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Fasolka szparagowa na parze, pokryta, 6 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
4
Podczas gdy zielona fasola gotować, miejsce pieczone czerwoną paprykę i dalej 5 składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Odcedzić cebulę; wyrzucić mieszaninę octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Fasolkę szparagową opłukać pod zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Połącz fasolkę szparagową, cebulę, pomidory, orzechy włoskie i oliwki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodać sos paprykowy; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
9
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn