Sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków

Sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków
Sałatka z zielonej fasoli i nowych ziemniaków to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fasolę, sól, rozmaryn vinaigrette, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Fasoli, Sałatka Z Zielonej Fasoli I Ziemniaków, oraz Sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli.

Instrukcje

1
Przynieś młode ziemniaki, 1 łyżeczka. sól i wodę przykryć do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotować 18 do 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedzić i ostudzić.
3
Przynieś 2 qt. wody i 2 łyżki. sól do wrzenia w holenderskim piekarniku; dodać fasolę. Gotować 6 protokół lub do crisp-tender; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Połączyć fasolkę szparagową i ziemniaki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać rozmaryn Vinaigrette na mieszaninie zielonej fasoli, podrzucając do herbu. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
TrudnośćŚredni
Gotowe W46 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn