Sałatka Z Zielonej Fasoli Bazyli
Sałatka z zielonej fasoli bazylii może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 264 kalorie, 7G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, wodę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z zieloną fasolką i bazylią, Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią, oraz Sałatka z zielonej fasoli z bazylią, balsamicznym i parmezanem.
Instrukcje
Fasola umyć; wykończenia końce, i usunąć sznurki.
Umieść 1/2 szklanki wody w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj fasolkę szparagową; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ostry-przetargu. Fasolę zanurzyć natychmiast w lodowatej wodzie na 5 minut; odcedzić.
Fasolę umieścić w dużej misce.
Dodaj pomidora i cebulę; dobrze wrzucić.
Ocet połącz i 3 kolejne składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę warzywną; wrzucić delikatnie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Tuż przed podaniem posypać serem.
Podawać z łyżką szczelinową.