Sałatka Z Selera Succotash
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z selera Succotash może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, Sałatka z selera i korzenia selera, oraz Sałatka Succotash dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połączyć musztardę, miód, sok z cytryny i ocet, a następnie ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić sos solą i pieprzem.
Dodaj seler, marchew, kukurydza, ciecierzyca, papryka, cebula, i tymianek. Wrzucić, aby połączyć sałatkę i dostosować sól i pieprz, do smaku.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.