Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano
Sałatka z selera i grzybów shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz baby shitake grzyby, seler, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano, Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano, oraz Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano.
Instrukcje
Dziel seler na 4 równe porcje i połóż je na poszczególnych talerzach sałatkowych.
Dodaj sok z cytryny i oliwę ze szczyptą soli do małej kokardki. Ważne jest, aby używać najlepszej oliwy z oliwek, ponieważ każdy składnik jest kluczowy i nie może się ukryć w tej prostej sałatce.
Ubij sos razem, aż dobrze połączone.
Wrzucić kilka grzybów na każdym talerzu i skropić wszystko sosem cytrynowym.
Podawać z dużą ilością ogolonego lub startego Parmigiano-Reggiano, klinami cytrynowymi i bardzo lekką posypką łagodnych ziół (opcjonalnie)