Sałatka z pieczonych buraków i koziego sera z Balsalmic Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z pieczonych buraków i koziego sera z Balsalmic Vinaigrette. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 5,78 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 13g białka, oraz 48 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oliwa z oliwek, herbed sałatka mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonych Buraków I Koziego Sera Z Balsalmic Vinaigrette, Poważne sałatki: sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, orzechami włoskimi i miodem Dijon Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, jajkami, granatem i winegretem migdałowym Marconan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. dokładnie wyczyść buraki. Pokrój na pół ostrym nożem, a następnie umieść w małym naczyniu do pieczenia wyłożonym pergaminem.
Skrop połowę oliwy z oliwek na buraki; piec 40-45 minut, lub do momentu, gdy buraki będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Buraki wyjąć z piekarnika, lekko ostudzić. W małej misce wymieszać pozostałą oliwę z oliwek i ocet balsamiczny.
Usunąć skórę buraków i wyrzucić. Buraki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Ułóż mieszankę sałat na talerzu, posyp burakami i kruszonym kozim serem.
Mżawka opatrunkiem balsamicznym. Doprawić do smaku solą i pieprzem.