Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z pieczonych buraków. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 314 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać vinaigrette, musztarda dijon, sałatka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
1
Umieścić buraki w arkuszu folii i umieścić inny arkusz na wierzchu i utworzyć uszczelnienie wokół buraka. Upiec buraki na blasze do miękkości, 45 minut do 1 godziny. Buraki schłodzić w foliowym opakowaniu przez kilka minut, a następnie w razie potrzeby zetrzeć Skórki nożem do parkowania. Buraki muszą być jeszcze trochę ciepłe, aby móc łatwo usunąć skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki
2
Podczas gdy buraki są pieczenia, toast migdały na małej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Wyjąć i ostudzić.
4
Dla vinaigrette: zrobić vinaigrette mieszając razem ocet, musztarda, sól i cukier, a następnie powoli ubijać w oliwie do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Pokrój schłodzone i obrane buraki w plastry o grubości 1/4 cala i dodaj połowę vinaigrette, podrzucając do całkowitego pokrycia. Wrzucić Pozostałe vinaigrette z zieleni sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Ćwiartkę i rdzeń gruszki i pokroić w paski julienne, o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
7
Na talerzu ułożyć wystrojone warzywa i buraki, a na wierzchu gruszkę, prażone orzechy i kozi ser.