Sałatka z pieczonego jęczmienia z boczkiem i warzywami

Sałatka z pieczonego jęczmienia z boczkiem i warzywami
Sałatka z pieczonego jęczmienia z boczkiem i warzywami wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej zawartości soli, czosnek, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Boczek Ranczo posiekana Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych, Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami, oraz Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jęczmień w patelni saute na średnim ogniu i tosty do średniego brązu. W garnku zagotuj wywar i wodę z liściem laurowym i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
JęczmieńJęczmień
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj tosty jęczmień i gotować do miękkości ok. 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
3
Odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Boczek gotować w patelni nonstick, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usuń i dodaj czosnek do tej samej patelni. Kiedy zaczyna się jasnobrązowy, dodać marchew i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Saute przez 1 minutę, następnie dodać cukinię i kontynuować saute przez kolejne 30 sekund. Zdjąć ogień i dodać ocet i oliwę z oliwek, i doprawić. Odstawić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Wrzucić jęczmień z pokrojonymi grzybami, boczkiem, mieszaniną marchwi i pietruszką. Dobrze doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
JęczmieńJęczmień
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn