Sałatka Z Pieczonego Caprese

Sałatka Z Pieczonego Caprese
Pieczona Sałatka Caprese jest wegetariańska przepis z 30 porcjami. Na 43 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 22 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, bazylię, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilku osobom bardzo spodobał się ten dodatek. Z łyżką wynik 35% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Sałatka Z Pieczonego Caprese, Pieczona Sałatka Caprese z pomidorami i mozzarellą, oraz Insalata caprese all ' American (Sałatka Caprese W Stylu Amerykańskim).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia i posmaruj obie strony każdego plasterka 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4
Pieczywo tostujemy w nagrzanym piekarniku, aż będzie lekko złotobrązowe i chrupiące, około 5 minut. Przewracaj kromki chleba i ułóż każdy kromkę pomidora i plasterek sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Powrót crostini do piekarnika i piec, aż pomidor i plastry mozzarelli są rozgrzane przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
CrostiniCrostini
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Crostini ułożyć na półmisku i posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Skropić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i lekko posypać solą morską i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn