Sałatka z kurczakiem curry w filiżankach sałaty
Curry Sałatka z kurczaka w filiżankach sałaty jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać liście kolendry, seler, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka z kurczakiem curry w filiżankach sałaty, Curry Jajeczne Sałaty Filiżanki, oraz Sałatka z kurczakiem w filiżankach do sałaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść uda kurczaka, cytryna, liście kolendry i łodygi na patelni lub rondlu. Napełnij wodą, aby przykryć kurczaka i obficie doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu,a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać bardzo delikatne gotować. Gotować, aż kurczak będzie miękki i spada z kości, o 40 do 45 protokół.
Wyjmij kurczaka z płynu do kłusowania i pozostaw do ostygnięcia. Gdy ostygnie, usuń skórę i usuń mięso z kości, odrzucając skórę i kości. Zarezerwuj mięso.
W misce wymieszać majonez, curry, miód i sok z cytryny. Mieszać w szalotki, seler, i winogrona, aż połączone.
Dodać Schłodzone mięso z kurczaka i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Porcje sałatki podawać w maślanych liściach sałaty.