Sałatka z kapusty zwiędłej z boczkiem
Sałatka z kapusty zwiędłej z boczkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kapustę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka z sałaty zwiędłej z sosem z boczku, Ciepła sałatka z Czarnookiego groszku, zwiędłej musztardy i boczku, oraz Kapusta Zwiędła.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Usunąć boczek, pokruszyć i odstawić. Rezerwa tłuszczu boczku.
Dodać cebulę i czosnek i smażyć na tłuszczu boczku, aż rumiane.
Dodać ocet. Na wolnym ogniu dodać kapustę i boczek.
Krótko podsmażyć i podawać na ciepło.