Sałatka Z Kalafiora
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rzucone Sałatka kalafior spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Jeśli masz płatki paprykowe, ocet winny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przepis Na Sałatkę Z Kalafiora, Sałatka Z Boczkiem I Kalafiorem, oraz Sałatka Podrzucona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wrzącej wody do wrzenia na dużym ogniu. Wykończ rdzeń z kalafiora.
Pokroić na 1-do 1-calowe różyczki, aby zmierzyć 6 filiżanek.
Gotować kalafior na średnim wrzenia, aż ładnie miękkie, ale nie rozpada się, 3 do 4 protokół.
Umieścić w dużej misce i jeszcze ciepłe, wrzucić delikatnie najpierw z octem, a następnie śmietaną, za pomocą gumowej szpatułki. Wymieszać z oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem oraz płatkami czerwonej papryki do smaku.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej posypane bazylią.
Odmiana: zastąpić bazylią świeżą lub suszoną miętą lub oregano.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;