Sałatka z jagód pszennych, prażonej kukurydzy i szpinaku

Sałatka z jagód pszennych, prażonej kukurydzy i szpinaku
Pszenna jagoda, Prażona kukurydza i sałatka ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, cebulę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z jagód pszennych, grillowanej kukurydzy i szpinaku, Sałatka z jagód pszennych, szpinaku i truskawek, oraz Pieczony Bażant z sałatką z jagód pszennych.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart podgrzać wodę, jagody pszenicy i 1/2 łyżeczki soli do toczenia wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dobrze spuścić.
4
W międzyczasie, rozgrzać piekarnik do 232°. w ungreased 15x10x1-calowy patelni, równomiernie rozłożone kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Skropić 1 łyżką oleju, posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Piec 15 minut do pieczenia kukurydzy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W dużej misce, wymieszać razem jagody pszenicy, kukurydza, szpinak, pomidory i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
PomidorPomidor
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
W 1-filiżance miarki, wymieszać składniki dressing z trzepaczką do dobrze wymieszać. Wymieszać z sałatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Odstawić 15 minut przed podaniem do mieszania smaków.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn