Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 269 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju roślinnego, tymianek, warzywa sałatkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z indyka / kurczaka z Kiwi i truskawkami w, Sałatka z indyka z truskawkami, Kiwi i nerkowcami w sosie miodowo-sezamowym, oraz Herbed Roquefort-Pulpety z indyka Nadziewane glazurą żurawinowo-jabłkową i sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć olej, 1 łyżka octu, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; wymieszać z zieleniną. Ułóż na półmisku lub pojedynczych talerzach w misce, połącz majonez, musztardę, tymianek i pozostały ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Zieloni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać indyka, szynkę, winogrona i cebulę; wrzucić do herbu. Łyżka na zielenie.