Sałatka z grillowanej kukurydzy i czerwonej papryki

Grillowana kukurydza i sałatka z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, papryka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, oraz Sałatka Z Grillowanej Kukurydzy I Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Kukurydzę i paprykę posmarować sprayem do gotowania.
Umieścić na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 6 minut z każdej strony lub do lekko zwęglone.
Kukurydzę kroimy z kolby, paprykę kroimy w paski.
Umieść w misce z zieloną cebulą i pozostałymi składnikami. Dobrze rzucaj.