Sałatka z gorącą wołowiną i orzechami laskowymi

Sałatka z gorącą wołowiną i orzechami laskowymi
Sałatka z wołowiną i orzechami laskowymi na gorąco wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 295 kalorii , 29 g białka i 16 g tłuszczu . Za 3,51 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 4 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Jeśli masz pod ręką wodę, orzechy laskowe, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 71% . Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Oreo Hazelnut and Banana Cheesecake , Buttery Hazelnut Shortbreads i Chocolate Hazelnut Banana Cupcakes with Marshmallow Frosting .

Instrukcje

1
Umieść wołowinę w szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszaj składniki marynaty; zalej wołowinę. Pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
W międzyczasie wymieszaj składniki sosu i odstaw.
4
Włóż zieleninę do dużej miski sałatkowej; schłódź. Na patelni na dużym ogniu zrumień połowę wołowiny i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
ZieloniZieloni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wyjmij i zrumień resztę wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Odcedź i dodaj całą wołowinę do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Podgrzej sos na tej samej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Polać sałatkę i szybko wymieszać. Na wierzchu posypać orzechami laskowymi, cebulą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn